Home » Horror » Morgan – Hibridul 2016

Film Online Morgan – Hibridul 2016 subtitrat

" Morgan – Hibridul 2016 "

Film Morgan – Hibridul 2016 gratis

"Descriere Film Online Morgan – Hibridul 2016 online movies">"Trailer: 5 decembrie 2016

Vezi filmul online Morgan – Hibridul 2016, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Morgan film online DVDRip, subtitrat în Română.
Lee Weathers (Kate Mara), o tânără femeie aspră şi stăpână pe sine, este o specialistă în managementul riscului ce lucrează la o companie care finanţează proiectele dedicate creării fiinţelor umane artificiale. Ea este chemată pentru a investiga un incident care implică unul dintre cele mai recente experimente ale lor. Compania o repartizează către o locaţie izolată unde unul dintre cele mai promiţătoare proiecte ale lor, un om hibrid numit Morgan (Anya Taylor-Joy) a avut o reacţie violentă faţă de Dr. Kathy Grieff (Jennifer Jason Leigh).
În timpul unei cine la care participă mai toţi oamenii de ştiinţă, Lee discută despre un incident anterior ce a avut loc în Helsinki şi a avut-o în centrul atenţiei pe Dr. Lui Cheng (Michelle Yeoh), lidera oamenilor de ştiinţă care lucrau la acel proiect, şi pe Dr. Simon Ziegler (Toby Jones). Acel incident s-a soldat cu moartea unei mari părţi din echipa oamenilor de ştiinţă. După ce Morgan ucide cu bestialitate un psiholog pe nume Dr. Alan Shapiro (Paul Giamatti), care a tachinat-o şi provocat-o în timpul unui interviu, Lee realizează că Morgan este prea imprevizibilă.
Concluzia ei vine şi ca urmare a puterii şi inteligenţei sporite a lui Morgan şi hotărăşte că ar fi mai indicat s-o ucidă. Oamenii de ştiinţă care au crescut-o pe Morgan încă de la naştere (petrecută în urmă cu doar cinci ani), nu sunt dispuşi să renunţe aşa uşor la proiect deoarece s-au ataşat de ea şi nu-i trage inima s-o ucidă. Când Lee vrea să o ucidă cu mâna ei, unul dintre oamenii de ştiinţă o sedează şi o întemniţează în celula de sticlă în care a fost ţinută şi Morgan, însă planul lor decurge cum nu se poate mai rău.
Urmăreşte online filmul Morgan 2016, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Soundtrack Morgan – Hibridul 2016 review

descarca Morgan – Hibridul 2016 film subtitrat

online movies Morgan – Hibridul 2016 free view

view online Morgan – Hibridul 2016 watch online

films en ligne [Morgan – Hibridul 2016]

kostenlos Film "Morgan – Hibridul 2016"

descarca Morgan – Hibridul 2016 download zippy gratis hotfiles

фильмы онлайн Morgan – Hibridul 2016 подпись

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Vezi Trailer: Morgan – Hibridul 2016

"Vizioneaza Online Filmul Morgan – Hibridul 2016" Subtitrat in Romana 2016 Horror. vergessen Film online kostenlos Morgan – Hibridul 2016siehe" Informationen und weitere Details . Что вы думаете о фильме онлайн Hd ясность видео hd 1080p Morgan – Hibridul 2016 Vizionează online cele mai noi filme 2016 cu subtitrare în limba română Horror, filme noi subtitrate cu claritate hd și fără întreruperi, filme hd online gratis si filme hd noi toate genurile de filme actiune, filme comedie, filme drama, filme thriller 2016-2017. все о кино онлайн Morgan – Hibridul 2016 пригласил друзей, чтобы посмотреть фильм онлайн

see the film now online Morgan – Hibridul 2016 Best movie for free find movie online 2017